Giv din brusevæg i glas den bedste behandling

Sådan behandler du din brusevæg i glas.

Flere og flere danskere vælger en brusevæg i glas, når de skal indrette deres nye badeværelse. Modellen i glas gør det muligt at skabe en intim og privat stemning, som de fleste mennesker nyder meget af i deres badeværelse. Men hvordan behandler man glasset, så det bliver ved med at være lige så flot, som da man først købte det? Det får du svaret på her.

Det er meget vigtigt, at man passer godt på sin bruseafskærmning. Gør man ikke det, så vil der ikke gå længe før, at den ligner noget, der er meget gammelt. Men passer man omvendt på den med den rette behandling, så har man en flot og æstetisk løsning, der holder i mange år frem. Det betyder, at det er værd at gøre en ekstra indsats, hvis man vil beholde det flotte udseende i mange år frem.

Hold din brusevæg flot med denne behandling

Den bedste måde at rengøre en brusevæg i glas er at holde glasset rent og pænt. Det kan lyde simpelt og det er det også. Det handler om at anskaffe sig en gummiskraber, som man efter hvert bad bruger til at skrabe glasset af. På denne måde undgår man kalk og andet skidt, hvilket er det, der bliver grimt. Hvis man vil være helt på den sikre side, kan man også anvende en blød klud efterfølgende.

Når man skal gøre en glasvæg mere grundigt ren, kan man med fordel anvende et mere mildt rengøringsmiddel. Det kan enten være rengøringsmidler til bruseafskærmninger, det gængse vinduespudsemiddel eller flydende opvaskemiddel. Det er meget vigtigt, at man altid skyller efter med vand og tørrer af med en blød klud, så den pågælende brusevæg og glasset står så klart som muligt. Har man at gøre med mere fastgroet snavs, skal man have fat i et eddikebaseret rengøringsmiddel.

Læs mere om hvad en brusevæg i glas kræver her

Del gerne med venner...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter