Sådan behandler du flisepest på terrassen

Flisepest kan behandles med en fliserens.
En fliserens af din terrasse kan blive nødvendigt.

Det kan være mere end besværligt at slippe af med flisepest på terrassen. Hvert eneste år er der mange danskere, der må give fortabt i kampen mod den grimme belægning, der har gode levevilkår med det fugtige klima, der findes i Danmark. Den store fordeling af regn og sol gør desværre betingelserne for vækst rigtig gode, hvilket er derfor, at mange danske husejere får problemer med de hvide pletter på deres fliser.

Man kan ikke altid være sikker på, at man får held til at fjerne flisepest på terrassen. De hvide pletter kan være svære at få bugt med, og derfor kan man af og til blive nødt til at alliere sig med professionelle kræfter. Der er flere metoder, man kan forsøge sig med, hvis uheldet skulle være ude. En af metoderne er at montere en terrassevasker på en højtryksrenser. Her fjerner børsten snavs, flisepesten og andet, der har lagt sig på terrassefliserne. Den anden metode er at anvende flydende fliserens, der også kan have en positiv effekt på flisepest. Her skrubbes området grundigt med en hård børste og efterfølgende er det vigtigt, at man skyller grundigt efter.

En fliserens virker bedst mod flisepest på terrassen

Der er flere måder at fjerne flisepest på terrassen på. Du får her de tre mest anvendte metoder som du kan bruge i din fliserens:

  • Terrassevasker monteret på højtryksrenser giver ofte det bedste resultat
  • Flisepest på terrassen kan også fjernes med flydende fliserens
  • Med en hård børste og rindende vand kan man også komme et stykke

Sol er rent faktisk flisepestens værste fjende. Man kan forebygge mange gener ved at placere sin terrasse i fuld sol, da alger og flisepest lever bedst i skyggen. Så måske er det en god idé at tænke over solens påvirkning, når man i fremtiden planlægger at anlægge en ny interesse.

Læs mere om om fliserens til terrasser her

Del gerne med venner...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter